Вітаю Вас на своєму блозі! Буду рада, якщо Ви знайдете для себе цікаву та корисну інформацію!

понеділок, 18 червня 2018 р.

Краєзнавчими стежками Краснокутщини

Літо чудова пора коли всі мріють про відпочинок. Але відпочити можна не лише на морі чи у горах.
 З метою здорового способу життя, патріотичного виховання та ознайомлення з природою та історією свого краю учнями Мурафської ЗОШ І-ІІІ ступенів під керівництвом Чуйко О.В. та Сургая В.В. було здійснено туристсько-краєзнавчий одноденний похід.
Для пішохідного походу було обрано маршрут, що розпочинався в с. Мурафа і далі тривав в напрямку Наталіївського парку, де учасники походу здійснили оглядово-пізнавальну екскурсію знайомлячись з історією та архітектурою парку. З гарним та бадьорим настроєм учасники походу пройшли вздовж річки Мерчик, і намилувавшись мальовничими пейзажами природи, туристи вирушили до с. Пильнянка, щоб відвідати теплиці та побачити унікальних тварин для нашої місцевості, що знаходяться в вольєрах на території Володимирівському лісництві.

Після цікавої та пізнавальної екскурсії, яку учні здійснили протягом дня, вирушили назад у напрямку с. Мурафа. Під кінець дня, деякі учасники походу втомилися, але незважаючи на це отримали багато позитивних вражень під час активного відпочинку, які залишаться на довгі в їх пам’яті.












Немає коментарів:

Дописати коментар