Вітаю Вас на своєму блозі! Буду рада, якщо Ви знайдете для себе цікаву та корисну інформацію!

суботу, 23 лютого 2019 р.

Корисні мобільні додатки для вивчення географії

За допомогою цього додатку ви можете покрутити віртуальний глобус і натискати на позначки країн, визначних пам’яток і тварин, дізнаючись про них цікаві факти. Для маленьких діток творці додатку додали функції озвучки тексту. Додаток англійською мовою, але у ньому легко розібратися. Він абсолютно безкоштовний і доступний на App Store. Для користувачів телефонів на Android можна завантажити подібні додатки, які також доступні у Google Market: Карта світу 2019, World Atlas, Earth 3D-World Atlas (додаток платний) тощо.

Інтерактивний атлас в ігровій формі дозволяє перевірити себе на знання назви міст, гір та навіть відомих будівель світу. Додаток працює так, що він пропонує за назвою знайти місце на карті (якщо попали влучно – отримуєте багато балів, якщо поряд – менше балів, не вгадали – жодних балів). Додаток доступний на платформі App Store (безкоштовно) і Google Market (платний), проте можна відшукати аналогічні додатки.
Географія вікторини, яка дозволить вам швидко запам’ятовувати всі столиці світу. Під час запуску гри вмикається секундомір, а будь-яка помилка впливає на час: додається три секунди. Киньте собі виклик і перевірте себе:)



Чи знаєте ви, як виглядала наша земля мільярд років тому? Завдяки цьому додатку ви маєте змогу дізнатись про нашу планету більше. Кожен об’єкт на мапі містить історичну та геологічну довідку. Хоча додаток є англомовним, але надзвичайно корисний і цікавий. Тож беріть у руки словник і освоюйте нові горизонти:)

Цей додаток є чудовим способом для проведення інтерактивних уроків географії. Зареєструвавшись, діти можуть змагатися між собою та проходити різнорівневі вікторини.

Відправляйтесь у подорож світом за допомогою додатку Geography Quiz. Ви знаєте, хто відкрив Гаваї? Яке озеро найсолоніше у світі? Про все це та більше ви дізнаєтесь з вікторини. Отримуючи відповідь на запитання, ви також дізнаєтесь кумедні факти про які, можливо, ніколи не чули.

Переглянути ще 9 мобільних додатків за посиланням:

Немає коментарів:

Дописати коментар