Вітаю Вас на своєму блозі! Буду рада, якщо Ви знайдете для себе цікаву та корисну інформацію!

пʼятницю, 7 лютого 2020 р.

Новий рекорд для Антарктиди

+18,3 С° - НОВИЙ ТЕМПЕРАТУРНИЙ РЕКОРД ЗАФІКСОВАНО В АНТАРКТИДІ
Світлина від Національний антарктичний науковий центр.

Вчора, 6 лютого, на аргентинській дослідницькій базі Есперанса на північній частині Антарктичного півострова було зафіксувала новий рекорд температури + 18,3 ° C, побивши попередній рекорд + 17,5 ° C 24 березня 2015 року (за даними національної метеорологічної служби Аргентини (SMN). Метеорологічні дані на цій станції фіксуються з 1961 року. Комітет з архіву екстремальних погодних і кліматичних явищ ВМО тепер перевірить, чи дійсно це новий рекорд для антарктичного континенту.

Опубликован новый рекорд для Антарктиды
Слід зазначити, що Антарктичний півострів (а саме його північно-західний край) є одним з регіонів планети, який найбільше прогрівається - майже на 3 ° C за останні 50 років.
Кількість льоду, яка щорічно втрачається з крижаного покриву Антарктики, збільшилася як мінімум в шість разів в період між 1979 і 2017 роками. Велика частина втрат льоду відбувається через танення шельфових льодовиків знизу через набіги теплої води з океані, особливо на заході. 
Сосновый остров ледник.
Середньорічна температура коливається від -10 ° C на узбережжі Антарктики до -60 ° C в найвищих частинах внутрішнього простору. Його величезний крижаний покрив має товщину до 4,8 км і містить 90% прісної води в світі, цього достатньо, щоб підняти рівень моря приблизно на 60 метрів, якби все це розтануло.

1 коментар:

  1. According to Stanford Medical, It is really the one and ONLY reason women in this country live 10 years longer and weigh an average of 42 pounds lighter than we do.

    (And realistically, it is not about genetics or some secret exercise and EVERYTHING about "how" they are eating.)

    P.S, I said "HOW", not "what"...

    CLICK this link to reveal if this brief test can help you discover your real weight loss possibility

    ВідповістиВидалити